![]() |
بهمن 3 ادامه مطلب
در خصوص بحث امداد در كوهستان اصلي ترين مطالبي كه به ذهن خطور مي كند دو مطلب آموزش شيوه هاي امدادگري و آموزش كوهنوردي است. البته اصل مطلب هم همين است ولي با يك نگاه عميق تر به مسئله در مي يابيم كه شيوه هاي امداد در شرايط مختلف حالتهاي متفاوتي را مي طلبدو همچنين با توجه به زمان و مكاني كه حادثه در آن اتفاق افتاده باشد (مخصوصاً اگر در كوهستان باشد) شرايط رسيدن امدادگر به صحنه حادثه و امداد رساني به افراد حادثه ديده متفاوت خواهد بود .پس مي طلبد كه يك امدادگر كوهستان ضمن آشنايي با روشهاي امداد در شرايط مختلف، كوهنوردي زبده در تمامي يا بيشتر رشته هاي كوهنوردي باشد تا بتواند خود را به محل حادثه برساند و بتواند در آنجا اقامت داشته باشد تا در نهايت بتواند وظيفه امداد را به خوبي انجام دهد. ادامه مطلب در زمستان و اوایل بهار کوهنوردی به دلیل وجود برف و یخ و هوای بسیار سرد ، وزش باد سرد،کوتاه بودن روز و طولانی بودن شب مشکل تر است و باید آن را جدی گرفت. در ارتفاع بالای4000متر شرایط قطبی حکمفرماست و به همین دلایل برای کوهنوردی در زمستان آمادگی، توان، استقامت و تجهیزات بیشتری در مقایسه با فصول دیگر لازم است . کوچکترین بی احتیاطی باعث بروز صدمات و خطرات جدی می شود و به همین جهت تلفات این دو فصل خیلی زیاد است. وزش باد سرد خیلی زود باعث بی حس شدن اعضاء شما می شود مگر اینکه، پوشش ضدباد خوبی داشته باشید و مرتب حرکت کنید. در زمستان و اوایل بهار یک روز آفتابی و بدون باد ناگهان تبدیل به کولاک یا باران میشود. برف ،مسیریابی را فوق العاده مشکل میکند و نه تنها راه ها بلکه تکه سنگها را نیز می پوشاند. ادامه مطلب
هشدار درخصوص عوارض ناشی از مصرف دگزامتازون تزریقی
از آنجائی که کوهنوردان در برنامه های خود از یک روز تا چند روز رابنام خداوند در محیط کوهستان بسر می برند ودر این مدت به دور از هر گونه امکانات پزشکی ودرمانی می باشند همراه داشتن لوازم ابتدائی کمکهای اولیه و چند قلم داروامری لازم وضروری است اما اطلاع از زمان بکار بردن این داروها ونحوه تجویز آنها بسیار ضروری تر است .
ادامه مطلب
فشار هوا
اولين بار در قرن هفدهم «توريچلي» ثابت نمود كه هوا داراي وزن است و با اعلام وزن و فشار هوا فشارسنج جيوهاي خود را در سال هزار و ششصد چهل دو اختراع نمود.
ادامه مطلب |
|
[ طراح قالب : پیچک ] [ Weblog Themes By : Pichak.net ] |